Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Basın Çalıştayımıza Muğla’dan Davet

21.04.2016
Basın Yayın ve Enformasyon (BYEGM) Muğla İl Müdürlüğünün daveti üzerine Basın Çalıştayı’nda eğitim veren Üniversitemiz öğretim elemanları 19 Nisan 2016 tarihinde Muğla’da görev yapan basın mensuplarıyla BYEGM Muğla İl Müdürlüğünün toplantı salonunda buluştu.

BYEGM Muğla İl Müdürü Cavit Okur’a ziyaret ettikten sonra gerçekleşen toplantıya, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcılarımız Yrd. Doç. Dr. Hicabi Arslan ve Yrd. Doç. Dr. Özgür Seçim, Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili  Arş. Gör. Ali Emre Dingil, BYEGM Şube Müdürü Erol Kütahya, Basın İlan Kurumu Muğla Şube Müdürü Mehmet Ali Köseoğlu, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan, İletişim Fakültesi Öğretim Elemanı Uzman Onur Tatar, Kanal F Genel Müdürü Sıdıka Zeybek Kölemen ile Batı Akdeniz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Osman Baykuş katıldı.

Toplantıda Muğla yerel basınının sorunları ve çözüm yolları başta olmak üzere gazetecilik ve iletişim, halkla ilişkiler ve reklamcılık konuları konuşuldu. Cemiyet başkanları ve gazeteciler, Üniversitemizde gerçekleştirmiş olduğumuz “Aydın Basını Gazeteci Çalıştayı’nın bir benzerini, Muğla’da istediklerini ve reklam alma konusunda eğitimlerin verilmesi gerektiğini dile getirdi. Üniversitemiz Öğretim Elemanları ise Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ın ve Genel Sekreterimiz Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan’ın bu tür eğitim çalışmalarına sıcak baktıklarını ve Muğla yerel basınının güçlendirilmesi için her türlü eğitim desteğine hazır olduklarını ifade etti.

Toplantı, Mayıs sonunda Muğla’da görev yapan tüm gazete temsilcilerinin ve Muğla STK’larının davet edileceği bir toplantının kararlaştırılması ile son buldu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN