Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Bakan Selçuk İlimizde Temaslarda Bulundu

19.10.2018
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bir dizi temaslarda bulunmak için 18 Ekim 2018 tarihinde baba memleketi Aydın’ı ziyaret etti.

Çıldır Hava Limanı’nda yöresel kıyafetli minik efeler tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Selçuk, “Aydın şehrimize hizmet etmek için buradayım” dedi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ve il protokolü tarafından karşılandı.

Çıldır Hava Limanı’ndaki karşılama töreninin ardından Aydın Valiliğine geçen Bakan Selçuk, şeref defterini imzaladıktan sonra Valilik makamında basına açıklamalarda bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ile Valilik makamında bir süre sohbet eden Selçuk, Rektörümüzden Üniversitemiz hakkında bilgiler aldı. Bakan Selçuk’un Aydın’a gelişinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Aydın Adnan Menderes Üniversitesinin Ülkemizin sayılı üniversitelerinden biri haline geldiğini vurguladı.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN