BAKAN EROĞLU, REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. CAVİT BİRCAN İLE BİR ARAYA GELDİ

09.02.2016
Aydın için önemli birçok tesisin temel atma ve açılış törenini gerçekleştirmek için Aydın’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel EROĞLU, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN ile temel atma töreninde bir araya geldi. Bakan EROĞLU, son dönemde Üniversitemizin gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar hakkında bilgi alarak Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN ve ekibini tebrik etti.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel EROĞLU, orman köylülerini kalkındırmak için 15 aileye süt sığırcılığı kapsamında Orköy ve 243 aileye de gelir getirici tür ağaçlandırma sertifikalarını Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN ile birlikte dağıttı.

Bakan EROĞLU, Aydın ziyaretinde Büyük Menderes Nehri’ne kurulacak hareketli bariyer sistemi, ağaçlandırma, fidan üretimi, orman köylülerine kredi, bal ormanı, yol yapımı ve Bafa Gölü Tabiat Parkı’nda yürüyüş yolu düzenlemesi ve kuş gözlem kulesi gibi müjdeler de verdi.