Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Bahar Şenliklerinde Öğrencilerimiz Bora Duran'la Coştu

03.05.2019
Üniversitemiz 24. Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında düzenlenen Bora Duran Konseri, 2 Mayıs 2019 tarihinde Üniversitemiz Trailleis Meydanı’nda gerçekleşti.

Şenliklerin 4. gününde sahne alan pop müziği şarkıcısı Bora Duran, öğrencilere unutulmaz bir gece yaşattı. Duran’ın 'Sana Doğru',  'Sen de Gidersen' 'Yak Beni', 'İnsan', 'Vazgeçmiyor Gönül', ve 'Gül Senin Tenin' adlı şarkılarına meydanı dolduran öğrenciler hep bir ağızdan eşlik etti. Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, 1 Mayıs’ta düzenlenen Colorfest’in yoğun istek üzerine 3 Mayıs’ta tekrarlanacağını duyurdu.

Eğlencenin hiç dinmediği şenlikte Bora Duran'ın hareketli şarkıları ve Rektörümüzün sürprizi öğrencileri coşturdu. Etkinlikte sahne alan Sanatçı Bora Duran, Üniversitemizde konser vermekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrencilerimizin heyecanından duyduğu mutluluğu ifade etti.

Konser, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in Bora Duran'a plaket ve çiçek takdiminde bulunmasının ardından DJ’lerin performanslarıyla devam etti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN