Bahar Şenlikleri Açılış Töreni Etkinlikleriyle Başladı

02.05.2018
Üniversitemiz 23. Kültür ve Sanat Şenlikleri Açılış Töreni, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca ve Prof. Dr. Halil Kırnak’ın katılımlarıyla 30 Nisan 2018 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi önündeki Rektörlük Tören Alanı’nda gerçekleşti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Folklor Topluluğunun Halk Dansları, Türk Mücadele Sanatı Bagatur Topluluğunun gösterisi ile devam etti. Gösterilerin sonunda Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü öğrencilerinin çalışmalarının sergilendiği resim sergisinin açılışını gerçekleştiren Rektör Yardımcılarımız, öğrencilerin yapmış oldukları çalışmaları inceledi. Sergi sonunda öğrenciler teşekkür belgelerini Rektör Yardımcılarımızın elinden aldı.

Müzik dinletileri, tiyatro gösterileri, film gösterimleri, yöresel yemek sunumları gibi çeşitli etkinliklerle devam edecek olan 23. Kültür ve Sanat Şenlikleri, 5 Mayıs 2018 tarihinde Tiyatro Topluluğunun Atatürk Kongre Merkezi’ndeki gösterisiyle son bulacak.