Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

BAHADIR’IN OYUNCULUK HAYALİ GERÇEK OLDU

03.11.2017
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, doğuştan Serabral Palsi (Beyin Felci) hastası olan Settar Bahadır Sarı ve babası Bahri Sarı’yı 2 Kasım 2017 tarihinde makamında ağırladı. Makam ziyaretinin ardından Üniversitemiz İletişim Fakültesi Stüdyolarında çekimlere katılan Bahadır’ın hayalleri gerçek oldu.

Çekimlerde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra, Üniversitemiz Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halim Esen, fakülte çalışanları ve öğrenciler yer aldı.

En büyük hayalinin iyi bir oyuncu olmak olduğunu söyleyen Bahadır Sarı, hayallerini gerçekleştirdiği için Adnan Menderes Üniversitesine ve Rektörümüze teşekkür etti.

Hayalindeki Karakteri Oynadı

Settar Bahadır Sarı kendisi için gerçekleştirilen özel çekimlerde, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’a yaşantısını ve hayallerini anlattı. Kurgulanan bir sahneyle kaçmakta olan bir hırsızı yakalayan Bahadır, ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. İletişim fakültesi öğrencileriyle de sohbet eden Bahadır, onlara imza vererek güzel bir gün geçirdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN