Bağlama Esintileri Dinleyicileri Mest Etti

15.05.2017
22. Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında Üniversitemiz ve Aydın Efeler Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle düzenlenen "Aynı Saz Farklı Tarz" başlıklı müzik dinletisi, 12 Mayıs 2017 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu'nda gerçekleşti.

Dinletiye, İlimiz Valisi adına Vali Yardımcısı Abdullah Aslan ve Aydın Efeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Pınarcı'nın yanı sıra çok sayıda müziksever katıldı.

Dinletide, "Bülbülüm Altın Kafeste", "Kürdili Hicazkar Longa", "Muğla Karacaoğlan Zeybeği", "Ankara Divan Ayağı", "Niğde Bağları", "Nihavend Uvertür", "Ezgi Akşamı", "Hangimiz Sevmedik", "Tuana" ve "Caprice 16/ Türk Marşı" adlı eserleri kendi bağlama tarzları ile yorumlayan Saz Sanatçıları Yusuf Bircan Demir ve Enes Uluç dinleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Etkinlik, Vali Yardımcısı Abdullah Aslan'ın Saz Sanatçıları; Yusuf Bircan Demir, Enes Uluç ve etkinliğin hazırlanmasına katkı sağlayan kuruluş temsilcilerine plaket vermesi ile son buldu.