Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

AYTO Başkanı Hakan Ülken Rektörümüzü Ziyaret Etti

28.01.2019
Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken ve yönetim kurulu üyeleri 28 Ocak 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Ticaret Odası ile iş birliği içinde bulunarak ilimizin kalkınmasına yönelik çalışmalar yürüteceklerini belirterek “Çok güçlü ve nitelikli bir ekibimiz var. Millete hizmet edecek insanlara ihtiyacımız var. Akademik bilgi birikimimizi Aydın’daki sivil toplum örgütlerinin tecrübeleriyle birleştirerek şehrin ticaretine, tarımına, turizmine, sanayisine her türlü katkıyı vermeye hazırız.” dedi.

Yeni görevinin Üniversiteye ve Aydın’a hayırlar getirmesini dileyen AYTO Başkanı Hakan Ülken, Üniversitemiz ile birlikte yürütecekleri çalışmalar için hazır olduklarını belirtti. Ülken “Fikir ve projeler bağlamında dinamik bir yönü olan bir bilim insanı olarak, şehirde Üniversiteyi lokomotif bir unsur haline getireceğinize inanıyorum.” diyerek Mart ayında yapılacak olan AYTO Meclis Toplantısı’na Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i davet etti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN