AYGİAD Rektörümüzü Ziyaret Etti

19.04.2018
Aydın Genç İşadamları Derneği (AYGİAD) Başkanı Mehmet Öztaş ile yönetim kurulu üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı 18 Nisan 2018 tarihinde makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca, Aydın Genç İşadamları Derneği (AYGİAD) Başkanı Mehmet Öztaş ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Dernek Başkanı Öztaş  “Üniversitedeki çalışmaları ve gelişmeleri yakından takip ediyorum. Üniversitemizle yapılabilecek projelere her zaman destek vermeye hazırız.” diyerek Rektörümüze teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, AYGİAD’ın Başkanı Mehmet Öztaş ve yönetim kurulu üyelerine yeni döneminde başarılar diledi.