Aydınspor 1923 Spor Kulübünden Rektörümüze Ziyaret

01.12.2017
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig ekiplerinden Aydınspor 1923 Spor Kulübü Başkanı Özgür Kızıl ve yönetim kurulu üyeleri, 1 Aralık 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Üniversitemiz Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç.Dr. Reşat Kartal, Aydınspor 1923 Spor Kulübü Başkanı Özgür Kızıl ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Yeni bir yönetim olduklarını belirten Özgür Kızıl, “Halkın takımı Aydınspor 1923’ün iyi sonuçlar alması ve üst liglere çıkması için çalışmalar yapıyoruz ve sizden destek istiyoruz.” dedi.

Kızıl, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’a 9 numaralı Aydınspor 1923 formasını hediye ederken, Rektörümüzü Sultanbeyli Belediyespor ile pazar günü yapılacak olan maça davet etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Özgür Kızıl’a yeni görevinde başarılar dileyerek Üniversite olarak yanlarında olduklarını söyledi ve
forma için teşekkür etti.