Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Aydınlı Girişimciler Ziraat Fakültesinde Ders Verdi

16.06.2017
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi, 2016-2017 Bahar döneminde, “Girişimcilik ve Özel Sektörel Etkileşim” dersini bu yıl Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Aydın’ın başarılı girişimcileri işbirliği ile verdi.

Priene Danışmanlık şirketinden Şebnem Demir ve Ali Pekdemir, Proje Hazırlama ve Değerlendirme ile Proje Koordinasyonu, Aydın Girişimci Kadınlar Derneği (AGİKAD) Başkanı Emel Uşaklı, İş Yaşamında Başarı ve Başarısızlıklar ve Özgeçmiş Hazırlama, AGİKAD Üyesi Tülin Abacı  Finansal Plan, Ödeme Planları-Nakit Döngüsü,  Aydın Genç İş Adamları Derneği Başkanı Gökhan Pehlivan Türkiye’de ve Dünya’da Girişimcilik, Markader (MARKADER)   Üyesi Çimen Mutlu Yöresel Ürünler ve Markalaşma, AGİKAD Üyesi Memnune Urgancıoğlu Genç Girişimcilerin Başarısı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Aydın Kadın Girişimciler Kurulu ve Ege Bölge Başkanı Esen Türker  Aydın, Girişimcilik ile Kadınlar  ve Projeleri, Aydın İli Stratejik Planlama ve Yenilik Merkezi (AİSYEM) Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Yılmaz AİSYEM’in tanıtımı ve faaliyetleri ile girişimcilikte inovasyon, KOSGEB Aydın İl Müdürü Sadık Ceyhan ise KOSGEB ve projeler konularında ders verdi.

Bu dönemdeki ders süresince öğrenciler, KOSGEB sertifikasını hak etmek üzere Doç. Dr. Renan Tunalıoğlu ve Şebnem Erdemir’in desteğiyle hazırladıkları girişimcilik projelerini 16 Mayıs 2016 günü jüri üyelerine sözlü ve yazılı sunumlarla anlattı. Başarılı olanlar sertifikalarını almaya hak kazanacak.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN