Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Aydın Veteriner Hekimleri Odasından Rektörümüze Ziyaret

06.02.2019
Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Veteriner Hekim Cemil Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, 5 Şubat 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendisinin de Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi olduğuna değinip Veteriner Fakültesinin İlimizin hayvancılık potansiyelini geliştirecek projelere imza atacağını söyledi. Bilim yuvası olan üniversitelerde üretilen bilginin sahaya yayılması ve tüm vatandaşlarımızın bu bilgiden istifade etmesi için çalışacaklarını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, projelerin hayata geçirilmesi konusunda sivil toplum kuruluşlarıyla  birlikte hareket edeceklerini vurguladı.  

Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Veteriner Hekim Cemil Şahin, İlimizin kalkınmasına yönelik ikili iş birliğinin geliştirilmesi ve projelerin hayata geçirilmesi için ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini söyledi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN