Aydın Türk Eğitim-Sen, Rektörümüzü Ziyaret Etti

21.02.2019
Türk Eğitim-Sen Aydın Şube Başkanı Rıdvan Naci Devli ve yönetim kurulu üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i 19 Şubat 2019 tarihinde makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, eğitimin sadece bilgi aktarımından ibaret olmadığını ifade ederek, “Eğitim, bütüncül bir anlayışla insan yetiştirme sanatıdır. Değişen dünyada çağdaş, milli, gelişime ve değişime açık, fikri hür, vicdanı hür bireyler yetiştirmek için tüm kadrolarımızla koordineli bir biçimde çalışmalarımızı yürütüyoruz.” dedi.

Türk Eğitim-Sen’in misyonunun eğitim çalışanlarının ekonomik ve sosyal haklarını geliştirerek mesleki ilerlemelerinin önündeki engelleri aşmak olduğunu söyleyen Rıdvan Naci Devli, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e yeni görevinin hayırlar getirmesini temenni etti.