Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken Rektörümüzü Ziyaret Etti

13.10.2020
Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, 13 Ekim 2020 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

“ADÜ Aydın’ın lokomotifidir. Sahip çıkmalıyız”

Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Üniversitemizin, İlimize katma değerinin yüksek olduğunu belirtti. Ülken, “Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, İlimizde lokomotif olma özelliğini taşıyan bir kurumumuz. İlimiz, öğrencilerimiz ve yapılan kent-üniversite bütünleşme çalışmaları ile güçlenmektedir.” dedi.

“Üniversitemiz Bilgi Üreterek Aydın Sanayisinin Her Zaman Yanındadır”

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, nezaketinden dolayı Hakan Ülken teşekkür ettiği konuşmasında, Üniversitemiz ile İlimizin bütünleşme çalışmalarına önem verdiğini vurguladı. Ayrıca Üniversite – Sanayi işbirliği çalışmalarına da değinen Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Üniversitemiz bilgi üreterek Aydın sanayisinin her zaman yanındadır.” dedi.