Aydın Tek Vücut Olarak Birlik Mesajı Verdi

03.03.2020
İdlib şehitleri için düzenlenen Milli Birlik ve Beraberlik Yürüyüşü, 2 Mart 2020 tarihinde gerçekleşti.

İlimizin genci yaşlısı, kadını erkeğiyle tek bir vücut olarak birlik ve beraberlik mesajı verdiği yürüyüşe; Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Aydın, Prof. Dr. Ali Akyol ve Prof. Dr. Cumali Öksüz, il protokolü, Üniversitemiz öğretim elemanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Türkiye'nin menfaatlerinin her şeyin üstünde olduğu belirterek “İçinden geçtiğimiz bu kritik dönemde, bağımsızlık ve milli egemenlik mücadelemizin devamlılığı için önemli olan kardeşliğimizi birliğimizi sağlam tutmaktır.” dedi.

Aydın Valiliği önünden başlayıp Adnan Menderes Bulvarı üzerinde devam ederek Atatürk Kent Meydanı’nda son bulan yürüyüşte, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından şehitler için dua edildi.