Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Aydın Sanayi Odasından Rektörümüze Ziyaret

16.04.2021
Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin ve Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı ve OKT Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, 15 Nisan 2021 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Sezgin Demir’in de hazır bulunduğu ziyarette, YÖK’ün onayına sunulan ve kabulünde eğitim öğretime başlaması planlanan bölümler ile ilgili olarak protokol yapılması konusu görüşüldü.

Aydın Sanayisi ile entegre olarak eğitime başlaması planlanan bölümlerin hem Aydın ve hem tüm Türkiye için büyük önem taşıdığını belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Mezun öğrencilerimiz ile sanayide istenilen özelliklere sahip, nitelikli iş gücünü oluşturacağız. Bu anlamda sanayinin de eğitim öğretime entegre olması gerekiyor. Bilginin üretime dönüşmesi ve ekonomiye yansıması yolunda Aydın Adnan Menderes Üniversitesi kurumlar arası iş birliğine hazır.” dedi.

Ziyaret, Üniversite-Sanayi işbirliğinin geliştirilmesi noktasında fikir birliği ile sona erdi.

 

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN