Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Aydın Sanayi Odası ve ASTİM OSB’den Rektörümüze Ziyaret

14.02.2019
Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, ASTİM Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Gökhan Maraş ve yönetim kurulu üyeleri 12 Şubat 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, üniversite – sanayi iş birliğini en üst düzeye çıkaracaklarını belirtip İlimiz sanayisinin gelişebilmesi için tüm sektörlerin ana ve ara eleman ihtiyacını karşılayarak ilimizin kalkınması için lokomotif görevi üstleneceklerini kaydetti. Merkez Kampüsümüzde faaliyetlerini sürdüren Teknokentin, Üniversite-sanayi iş birliğinin en önemli adımlarından biri olduğunu söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir “İlimizin önde gelen sanayi kuruluşları ile Üniversitenin sağlıklı bir iletişim kurabilmesi için Teknokent Genel Müdürümüz ile ziyaretler gerçekleştirerek sorunlara çözüm üretip ilerleme kat etmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Üniversitemizin, İlimizin en büyük kamu ailesi olduğunu ifade eden Şahin ve Maraş,  İlimizde faaliyet gösteren tüm sektörlerde Üniversitenin varlığını hissettiklerini vurguladı.

Ziyaret, Başkanların Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e yeni görevinin hayırlara vesile olmasını temenni etmesiyle sona erdi. 

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN