Aydın Sağlık Hizmetleri Oryantasyon Eğitimi Gerçekleşti

25.09.2020
Üniversitemiz Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) 2020-2021 Akademik Yılı Uzaktan Oryantasyon Eğitimi, 24 Eylül 2020 tarihinde online olarak Google Meet uygulaması üzerinden gerçekleşti

Eğitim, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hulki Başaloğlu’nun öğrencilere okul hakkında bilgi verdiği açılış konuşmasıyla başladı.

Konuşmanın ardından Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Nesrin Oğurlu,    Önlisans Eğitimi Yönetmeliği, Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği hakkında,  Yüksekokul Bölüm Başkanı Doç. Dr. Canan Hazır  yüksekokul yönetimi, akademik ve idari yapılanması, bölümler, programlar,  akademik danışmanlık işlemleri ve obis sistemi hakkında, Yüksekokul Müdür Yardımcısı  Öğr. Gör. H. Nurcan Ek ise uzaktan eğitim portalı hakkında tanıtım amaçlı sunumlarını yaptılar.

Akademik, idari personelin öğrenciler ile tanışmaları ve öğrencilerden gelen soruları cevaplamalarının ardından 2020-2021  güz yarıyılı için iyi temennilerde bulunularak oryantasyon eğitimi sona erdi.