Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Aydın Sağlık Hizmetleri MYO Oryantasyon Programını Tamamladı

11.10.2022
Üniversitemiz Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Oryantasyon Programı, 6 Ekim 2022 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Meandros Salonu’nda gerçekleşti.

Oryantasyon Programına; Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hulki Başaloğlu, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. H. Nurcan Söbütay ve Öğr. Gör. Nesrin Oğurlu, Bölüm Başkanları Prof. Dr. Canan Hazır ve Doç. Dr. Erman Oryaşin ile öğretim elemanları, birinci sınıf öğrencileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Oryantasyon Programı, MYO Müdürü Prof. Dr. Hulki Başaoğlu’nun açılış konuşması ile devam etti. Prof. Dr. Başaloğlu’nun  Meslek Yüksekokulu hakkında genel bilgilendirmesinin ardından, 2022-2023 Eğitim- Öğretim yılının öğrencilerimize, akademik ve idari personele sağlıklı ve başarılı bir yıl temmennisiyle  son buldu.

Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Canan Hazır tarafından öğrencilere; Akademik ve İdari yapılanma, Eğitim-Öğretim, Sınav ve Disiplin Yönetmelikleri hakkında bilgiler ile derslerin yürütülmesindeki usul ve esaslar, Öğrenci Bilgi Sistemi (OBİS) ve Uzaktan Eğitim Portalı hakkında bilgilendirmeler sonrası oryantasyon programı soru-cevap  bölümü ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN