Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Aydın Sağlık Hizmetleri MYO Mezuniyet Töreni Düzenlendi

10.05.2018
Üniversitemiz Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) Mezuniyet Töreni, 7 Mayıs 2018 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Mezuniyet törenine Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca, ve Prof. Dr. Halil Kırnak, akademik, idari personelimizin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezuniyet töreninde açılış konuşmasını yapan Aydın Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr Alparslan Gökçimen  "Bugün burada emeklerimizin karşılığını görmekteyiz. Öğrencilerimizin mesleklerinde başarılı olmaları için elimizden geleni yaptık ve bildiğimiz her şeyi onlara aktarmaya çalıştık. Tüm öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında ve mesleki hayatlarında başarılar diliyorum." dedi.

Öğrencilerin öğrenim hayatlarını tamamlama sürecinde ailelerin çektikleri zorluklara değinen Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan,  “Evlatlarınız sizden uzakta bize emanetlerdi. Bu dönem içinde yaşadığınız kaygıları çok iyi anlıyorum. Emanetinize gözümüz gibi baktık. Mezun olan tüm öğrencilerimizi güzel yerlerde göreceğimize inanıyoruz.” diyerek, bundan sonraki hayatlarında öğrencilere başarılar diledi.

Son olarak söz alan Aydın Sağlık Hizmetleri MYO birincisi Selen Selçuk "Bugün bu anları yaşamaktan dolayı oldukça mutlu ve gururluyum. Öğrenim hayatım boyunca bana desteklerini esirgemeyen hocalarıma, her zaman yanımda olan aileme ve tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum." dedi.

Aydın Sağlık Hizmetleri MYO öğrencileri tarafından hazırlanan "Folklor" gösterisinin ardından akademisyenler tarafından öğrencilere mezuniyet belgelerinin dağıtılması ve kep atma ile tören sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN