Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Aydın Sağlık Hizmetleri MYO’da Mezuniyet Sevinci

08.05.2017
Üniversitemiz Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 5 Mayıs 2017 tarihinde Atatürk Kongre Merkezinin salonlarında büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Törene, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Alpaslan Gökçimen akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı. Prof. Dr. Gökçimen,  yaptığı açılış konuşmasında, mezun olan öğrencilere aldıkları eğitimin kendilerini çok iyi yerlere taşıyacağına olan inancının tam olduğunu söylerken, bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan mezuniyet törenlerinin öğrenciler ve aileler için önemine değinerek “Bugün burada kalabalığın öznesi sizlersiniz. Burada size veda etmiyoruz. Unutmayın ki burası sizin yuvanızdır. Ailenizin ve çevrenizdekilerin kıymetini bilin. Dürüstlük, doğruluk ve çalışkanlıktan yana olursanız, Allah da sizlerin işlerinizi düzeltir. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin.” dedi.

Konuşmaların ardından tören, çok sesli müzik dinletisi, halk oyunları ve semazen gösterileriyle devam etti. Gösterilerin bitiminde öğrencilere “Sağlıklı Beslenme” konusunda bilgiler veren, Uzm. Dr. Feridun Kunak “Siz Allah’ın verdiği en güzel nimetlerden, incir ve zeytinin, bol olduğu memlekettesiniz. ” dedi ve mezun olan öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi.  

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca’nın Uzm. Dr. Feridun Kunak’a çiçeğini takdim etmesiyle devam eden tören, Fakülte akademisyenleri tarafından tüm mezun öğrencilere mezuniyet belgelerinin dağıtılması ve kep atma töreninin ardından pilav ikramı ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN