Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezunlarını Uğurladı

24.05.2016
Üniversitemiz Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (ASHMYO), 2015-2016 öğretim yılı sonunda mezunlarını görkemli bir törenle uğurladı. Okul bahçesinde öğrenci velilerinin de katıldığı 17 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşen törende öğrenciler gururla hüznü bir arada yaşadı.

Törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı’nın yanı sıra ASHMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sevil Özcan,  Köşk Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayşe Demet Karaman, Aydın Sağlık Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Sibel Şekerler, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı. ASHMYO Öğrencilerinden oluşan halk oyunları ekibinin gösterilerinin ardından öğrenciler meslek andını okuyarak yemin etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı, Yrd. Doç. Dr. Sevil Özcan ve ASHMYO birincisi Mehtap Işıklı’nın konuşmalarıyla devam eden törende dereceye giren öğrencilere de başarı belgesi ve ödülleri verildi. Tören, Ziraat Fakültesi Ritm Grubunun müzik dinletisiyle sona erdi.