Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Aydın Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri, Sümer Kampüsümüzü Ziyaret Etti

20.05.2024
İsabeyli Yerleşkesinde yer alan Üniversitemiz Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ve Nazilli Meslek Yüksekokulu, ortaöğretim kurumlarını ağırlamaya devam ediyor.

Öğretmenleri eşliğinde 16 Mayıs 2024 tarihinde Nazilli İİBF’yi ziyaret eden Aydın Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe ve Finansman Alanı öğrencilerine, Nazilli İİBF İşletme Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Dr. İsmail Öztanır koordinasyonunda, fakültenin bölümleri ve imkanları hakkında bilgi verildi. Finansal okuryazarlık temelinde yatırım, borsa ve sermaye piyasaları konularında ve üniversite hayatı hakkında bilgi verilen öğrencilere, eğitimin önemine vurgu yapılarak mezuniyet sonrası iş imkanları hakkında bilgi verildi.

Nazilli Meslek Yüksekokulunu da gezen öğrenciler, melek yüksekokulunda bulunan bölümler hakkında bilgi aldı. Öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılmasının ardından öğrencilere, İsabeyli Yerleşkesinde bulunan derslikler, kütüphane ve diğer sosyal tesisler gezdirilerek bilgi verildi.

Bölümler hakkında detaylı bilgi alarak ilgili bölümlerin laboratuvar ve araştırma merkezlerinde teknik gezi imkânı da bulan öğrenciler, Üniversitemizin fiziki imkânları hakkında fikir edindi. Gezi sırasında keyifli vakit geçirdiklerini belirten liseli öğrenciler, Aydın Adnan Menderes Üniversitesini tercihleri arasına mutlaka alacaklarını ifade etti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN