Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

AYDIN MYO’da Mezuniyet Heyecanı

16.05.2018
Üniversitemiz Aydın Meslek Yüksekokulu (MYO) 2017 - 2018 Mezuniyet Töreni, 15 Mayıs 2018 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda gerçekleşti.

Törene, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca,  Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda Aydın MYO Müdürü Prof. Dr. Törün Özer,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Kırnak, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenci ve aileleri katıldı.  

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan,  öğrencilerin ülke çapında başarısı ve kalitesiyle önde gelen bir Yüksekokuldan mezun olduklarını ifade ederek “Sizler Meslek Yüksekokulu mezunları olarak, ülkemiz ve sektör için çok önemli değerlersiniz.” dedi. Sözlerini sürdüren Rektörümüz, “Her zaman değerinizin ve potansiyelinizin farkında olun. Unutmayın ki eğitim hayatınızda gördüğünüz desteği mezun olduktan sonra da göstereceğiz. Özgüveni yüksek nesiller yetiştirin. Allah yolunuzu, bahtınızı açık etsin.” diyerek  ulusal yas ilan edilmesine sebep olan İsrail’in gerçekleştirdiği insanlık dışı şiddet olaylarını büyük bir nefretle kınadıklarını belirtti.

Rektör Yardımcısı ve Aydın MYO Müdürü Prof. Dr. Törün Özer, velilere hitaben yaptığı konuşmasında iki yıl önce emanet ettikleri evlatlarını, daha bilgili ve donanımlı olarak teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Mezunları tebrik eden Prof. Dr. Özer, mezun öğrencilere desteklerinin bundan sonraki yaşamlarında da hep devam edeceğini söyleyerek başarılar diledi.

Aydın MYO okul birincisi, Elektrik Programı öğrencisi Ömer Aydın ise yaptığı konuşmasında, Adnan Menderes Üniversitesi’nden mezun olmanın mutluluğu ve gururunu yaşadığını belirterek hocalarına ve ailesine teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın okul birincisi Ömer Aydın’a plaketlerini vermesiyle devam eden tören, mezun olan öğrencilerin belgelerini almaları ve ardından   kep atma töreni ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN