Aydın MYO’DA İŞKUR Eğitimleri Verilmeye Başlandı

18.10.2024
İŞKUR İş Kulübü üyesi iş ve meslek danışmanı Mehmet Tüylüce tarafından hazırlanan eğitimler 17 Ekim 2024 tarihinde Aydın Meslek Yüksekokulu (MYO) Konferans Salonu’nda ilk olarak Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencilerine kademeli bir şekilde verilmeye başlandı.

Eğitime, Aydın MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu, Müdür yardımcıları Öğr. Gör. Zühal Mollaoğulları ve Öğr. Gör. Emrah Baş, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilere uygulamalı olarak kendini tanıma, işveren beklentileri,  özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri,  iş arama ağı, telefon görüşmesi, beden dili başlıkları altında bilgilerim aktarıldığı eğitimler, tüm bölümlere yönelik, kademeli şekilde dönem boyunca Aydın Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilmeye devam edecek.