Aydın Multidisipliner Endokrin Günleri Gerçekleşti

16.03.2018
Aydın Multidisipliner Endokrin Günleri, 9-11 Mart 2018 tarihleri arasında Kuşadası’nda gerçekleşti.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğreitm Üyeleri Prof. Dr. Engin Güney ve Doç. Dr. Aykut Soyder’in Sempozyum Başkanlığı, Doç. Dr. Mustafa Ünübol ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa Gökhan Ünsal’ın ise Sempozyum Sekreteri olduğu etkinlikte, endokrinolojik hastalıkların medikal ve cerrahi tedavisindeki yenilikler konuşularak, deneyimler paylaşıldı.

Açılış konuşmasını Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil Demirağ’ın yaptığı Sempozyumda, Endokrinoloji ve Genel Cerrahi alanındaki konuşmacılar hastalıkları farklı yönleriyle ele aldı.

248 katılımcı, 35 ulusal konuşmacının katıldığı Aydın Multidisipliner Endokrin Günlerinde 2 sözlü bildiri oturumu yapıldı. İlk gün 45 sözlü bildiri sunumu yapılan Sempozyumda katılımcılar memnuniyetlerini dile getirdi.