Aydın Milletvekillerinden Rektörümüze Ziyaret

28.09.2018
Aydın 27. Dönem Milletvekilleri Bekir Kuvvet Erim, Metin Yavuz ve Rıza Posacı, 27 Eylül 2018 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Milletvekillerimizin yanı sıra; Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer ve Prof. Dr. Halil Kırnak,  Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Aslan, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları yer aldı.

Gündemin değerlendirildiği ziyarette, Üniversitemizdeki gelişmeler ve ileriye dönük projelerle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretin ardından Rektörümüz ve Milletvekilleri, Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde yatmakta olan,  Mardin’in Artuklu ilçesinde çıkan çatışmada yaralanan,  Cevizlik Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Üstçavuş Hasan Balcı’yı ziyaret etti. Gazimiz ile ilgilenen Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Öner Şavk’tan gerekli bilgileri alan heyet geçmiş olsun dileklerinde bulundu.