Aydın Milletvekili Rıza Posacı Rektörümüzü Ziyaret Etti

20.01.2021
Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i 19 Ocak 2021 tarihinde makamında ziyaret etti.

Bölge için önemli bir değer olan Üniversitemizin şehrin dinamikleri noktasında ilk sırayı aldığını vurgulayan Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Üniversitemizin başarılı çalışma ve projelerini yakından takip ettiğini ifade etti.

Bölgenin eğitim kalitesinin yükselmesinde Üniversitemizin önemli bir role sahip olduğunu belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir,  ilimizin ekonomik ve sosyal gelişimine de üniversite olarak katkı sağladıklarını ifade etti.

Ziyaret, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in nazik ziyaretinden dolayı Milletvekili Rıza Posacı’ya teşekkür etmesiyle sona erdi.