Aydın Milletvekili Rıza Posacı Rektörümüzü Ziyaret Etti

12.10.2020
Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i 12 Ekim 2020 tarihinde makamında ziyaret etti.

“Rektörümüzün Yanındayız”

Aydın Milletvekili Posacı, Aydın’a ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesine zarar veren asılsız haberlere itibar edilmemesi gerektiğini ifade ederek “Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in hakkında çıkarılan haksız ve şehrimize zarar veren ahlaki olmayan haberler konusunda Rektörümüzün yanındayız,  kendisine güvenimiz tamdır.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, akademik çalışmalar ve açılması planlanan bölümler hakkında Milletvekili Rıza Posacı’ya bilgi verdi.