Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Aydın Milletvekili Rıza Posacı Rektörümüzü Ziyaret Etti

24.01.2019
Aydın Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Rıza Posacı, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı ve AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaçtı, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e 24 Ocak 2019 tarihinde tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Rıza Posacı, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i tebrik etti ve görevinin hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi. Rıza Posacı, ilimizin bilim, teknoloji, sanayi ve tarımsal anlamda kalkınmasında başat rol oynayan Üniversitemizin, daha ileri gidebilmesi için verilen çabaları her zaman desteklemeye hazır olduklarını söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Sayın vekilimizin ziraat odası başkanlığı tecrübesi ve bir ziraat mühendisi oluşu, Üniversitemiz adına birlikte gerçekleştireceğimiz projeler için bize avantaj sağlıyor. Ziraat Fakültesi ve Veteriner Fakültesi olarak sektörün talep ve beklentilerine ilişkin araştırma geliştirme faaliyetleri dahil olmak üzere her türlü katkıyı Üniversite olarak vermeye hazırız.” dedi ve Rıza Posacı’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret iyi dileklerin ve başarı temennilerinin aktarılmasıyla son buldu.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN