Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Aydın Milletvekili Mustafa Savaş Rektörümüzü Ziyaret Etti

04.12.2017
Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı 3 Aralık 2017 tarihinde makamında ziyaret etti.

Milletvekili Savaş’ın Rektörümüzü ziyaretinde, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Halil Kırnak, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, Üniversite Yönetimi ve parti temsilcileri de hazır bulundu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, “Adnan Menderes Üniversitesi olarak Aydın için önemimizin farkındayız. Aydın’ın en büyük kamu kurumu olarak ilimize sosyal ve ekonomik yönden katkı sağlıyoruz. Aydın’ın gelişimi için Üniversite olarak desteklerimiz devam edecek.” dedi. Üniversitemizde gerçekleştirilen yatırımlar ve vizyon projeleri hakkında da bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Bircan, geçtiğimiz günlerde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Dr. Sayın Faruk Özlü’nün teşrifleriyle açılan Teknokent Alanı’nın görsellerini paylaştı.

İyi dilek ve temennilerle geçen toplantının sonunda Milletvekili Mustafa Savaş, misafirperverliğinden dolayı Rektörümüze teşekkür ederken, çalışmalarında başarılar diledi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN