Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar Üniversitemizi Ziyaret Etti

04.11.2016
Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar ve parti üyeleri, 4 Kasım 2016 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Ayhan Aköz ile Yrd. Doç. Dr. Vahit Yıldız da yer aldı.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Aydın Milletvekili Baydar’a mecliste başarılar dilerken, Aydın için gerçekleştirilecek projelerde Üniversite olarak destekte bulunabileceklerini söyledi. Ülke gündeminin değerlendirildiği toplantı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.