AYDIN MİLLETVEKİLİ DEPBOYLU ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ

04.01.2016
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili Deniz DEPBOYLU, MHP İl Başkanı Cem AKBUDAK ve parti temsilcileri Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN’ı 30 Aralık 2015 tarihinde makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN’ın yanı sıra Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Törün ÖZER, Nazilli İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Etem KARAKAYA, Nazilli MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa ÖZÇAĞ da yer aldı.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN, MHP Milletvekili DEPBOYLU’ya mecliste başarılar dilerken, Aydın için gerçekleştirilecek projelerde Üniversite olarak destekte bulunabileceklerini söyledi. Ülke gündeminin değerlendirildiği toplantı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.