Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’dan ADÜ’ye teşekkür

04.11.2016
Aydın’da silahlı saldırıya uğrayarak 29 Ekim 2016 tarihinde Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Aydın Milletvekili Bülent Tezcan 2 Kasım 2016 tarihinde taburcu edildi. Tezcan, Hastanemizde gördüğü ilgiden dolayı Hastanemize ve personelimize teşekkür etti.

Taburcu sırasında gerçekleştirdiği basın toplantısında Üniversitemiz Hastanesi’nde gördüğü yakın ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren Tezcan, “Saldırının yapıldığı ilk günden itibaren Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Hastanesinde çok iyi tedavi ve çok iyi muameleyle karşılaştım. Aydın’da Adnan Menderes Üniversitesi gibi bir Üniversitenin ve Hastanesinin olması bizim için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağıdır.” dedi.

Başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan olmak üzere, Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı, Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Vahit Yıldız, Ortopedi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Öner Şavk ve Üniversitemiz Hastanesi personeline teşekkür eden Bülent Tezcan daha sonra Hastanemizden taburcu edildi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN