Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim Rektörümüzü Ziyaret Etti

20.10.2020
Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i 19 Ekim 2020 tarihinde makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Aydın Adnan Menderes Üniversitesinin bölgenin kalbi olduğunu ve yeni nesil vizyonu ile ülke yükseköğrenimine önemli bir katma değer sağladığını belirtti. Ziyarette açılması planlanan bölümler değerlendirilerek Üniversitemizin gelişimi için fikir alışverişinde bulunuldu.

Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Aydın ve öğrenciler için güzel çalışmalara imza atılan bir akademik yıl olmasını temenni ederek; “Buradan mezun olacak öğrencilerimizin ülkemize hayırlı birer vatandaş olarak ülke geleceğine katkı sağlamasını temenni ediyoruz. Gençliğimiz, geleceğimiz.” dedi.