Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Aydın Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Yılı Mezunlarını Uğurladı

17.05.2017
Üniversitemiz Aydın Meslek Yüksekokulu ( MYO) öğrencileri, 16 Mayıs 2017 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle mezuniyet sevinci yaşadı.

Törene, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Törün Özer, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Talip Kabadayı, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Eğitim Fakültesi öğrencilerinin müzik dinletisiyle başlayan mezuniyet töreninde, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Talip Kabadayı, “2016-2017 Öğretim Yılı’nda 4 binden fazla öğrenciyle dönemi tamamlıyoruz. Öğrencilerimizin meslek eğitimiyle donanmasının yanı sıra onlara iyi birer vatandaş olmaları adına da elimizden gelen eğitimi verdik.” dedi. Öğrencilere yabancı dil öğrenmelerini tavsiye eden Kabadayı, sözlerini Mevlana’dan “İnsanda önemli olan yüzdür. Yüzde güzel olan gözdür. İnsanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.” diyerek bitirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada öğrencilere, “Bugün buradaki kalabalığın öznesi sizlersiniz. Mezun olmuş olabilirsiniz.  Unutmayın ki eğitim hayatınızda gördüğünüz desteği mezun olduktan sonra da göstereceğiz. Sizler de aldığınız ilmin zekâtını verin. Özgüveni yüksek nesiller yetiştirin. Allah yolunuzu, bahtınızı açık etsin.” dedi.

Aydın MYO, 2016-2017 Öğretim Yılı Yüksekokul Birincisi olarak mezun olan Çocuk Gelişimi Programı Öğrencisi Melek Yılmaz’a, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Törün Özer tarafından başarı belgesinin verilmesiyle devam eden tören, Yüksekokul ve bölüm bazında dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve diplomalarının verilmesiyle son buldu.    

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN