Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Aydın İli Stratejik Planlama ve Yenilik Merkezi (AİSYEM) Binası Törenle Açıldı

17.02.2016
Üniversitemizde Aydın İli Stratejik Planlama ve Yenilik Merkezinin (AİSYEM) hizmet binası, 16 Şubat 2016 tarihinde düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa Vali Erol AYYILDIZ, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN, GEKA Genel Sekreteri Süleyman ALATA, İlimizin önde gelen protokol üyeleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından açılış konuşmasını yapan AİSYEM Proje Koordinatörü Prof. Dr. Emine Didem EVCİ KİRAZ kapılarının hayali olan herkese açık olduğunu vurgulayarak emeği geçen herkese teşekkür etti.

GEKA Genel Sekreteri Süleyman ALATA, Kalkınma politikalarında önemlilerinin teknoloji, yenilik, girişimciliğin değişmez kavramlar olduğunu vurgulayarak, “Yetkinlik kazanmadan günümüz dünyasında rekabet etmek mümkün değil. İnovasyonla oluşturulmuş bu platformun kurumsal bir yapıya kavuşturulması hem Türkiye hem de ilimiz için önemli bir adım” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN, bilişim ve iletişim alanında son derece hızlı gelişmelerin yaşandığı günümüzde, yükseköğretim kurumlarının da bu dinamizmin bir parçası olması gerektiğinin altını çizerek; “Fikirler ve hayallerin gerçeğe dönüşeceği AİSYEM, Aydın’da, teknoloji ve yenilik çalışmalarının merkezi olacaktır. AİSYEM, yenilik anlamında katkı verebilecek önemli bir kurum. Kuruluşlarla uzmanlar arasında köprü olacak ve koordinasyonu sağlayacak” dedi. Prof. Dr. BİRCAN, bundan sonraki süreçte, AİSYEM’in hayırlara vesile olmasını diledi.

Konuşmaların sonunda gerçekleşen açılışın ardından davetliler binayı gezerek incelemelerde bulundu. Program, misafirler için düzenlenen kokteylin ardından sona erdi.

 

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN