Aydın İl Emniyet Müdürü ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü, Rektörümüzü Ziyaret Etti

24.03.2023
Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Sezayi Er, 24 Mart 2023 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’i makamında ziyaret etti.

Üniversitemizin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Sezayi Er, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Aydın İl Emniyet Müdürlüğüne, Aydın’ın huzurla yaşanabilen bir şehir olmasındaki katkıları dolayısıyla teşekkür etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ile sona erdi.