Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Aydın Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ökkeş Demir Rektörümüzü Ziyaret Etti

13.03.2019
Aydın Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ökkeş Demir 12 Mart 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Üniversitemizde Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle kurulması planlanan “Gençlik Ofisi”  ile gençlerimizin ve öğrenci topluluklarımızın rahat bir çalışma ortamı bulabileceğini söyledi. Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin iyi şekilde eğitimden geçmelerini sağlamak asli görevimizdir. Bununla beraber öğrencilerimizin sosyal, kültürel anlamda bilgi ve becerilerini geliştirmelerine de olanak sağlamayı amaç ediniyoruz. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sadece akademik bilgiyle anılan bir üniversite değil dokunduğu her alanda adından söz ettiren bir kurum olacaktır.” dedi.

Aydın Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Üniversitemizin İlimizin en büyük genç istasyonu olduğunu ifade ederek  “Gençlik Ofisi”  ile gençlerin kendilerine ait bir çalışma ortamına kavuşacaklarını söyledi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN