Aydın Ekonomi Kulübünden Rektörümüze Ziyaret

25.02.2019
Aydın Ekonomi Kulübü Aydın Şubesi Başkanı Yıldıray Servet Çınar ve yönetim kurulu üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i 22 Şubat 2019 tarihinde makamında ziyaret etti.

Aydın Ekonomi Kulübü Aydın Şubesi Başkanı Yıldıray Servet Çınar; Ekonomi Kulübü ailesi olarak Aydın’ı daha iyi tanıtabilme noktasında oluşturulabilecek projeler için Üniversitemizden destek istedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, yerli ve milli olgusunun önem taşıdığı günümüz dünyasında, Aydın’a ve Ülkemize katkı sağlayacak proje ve çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Yıldıray Servet Çınar, kendisine hediye takdiminde bulundu.