Aydın'da Yılın İkinci İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

25.04.2023
Aydın Valiliği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, 24 Nisan 2023 tarihinde Aydın Valisi Hüseyin Aksoy başkanlığında, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Toplantı Salonu'nda düzenlendi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in katıldığı toplantıya; kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri ve meslek kuruluşu temsilcileri katıldı.

2022 yılında en çok yatırım yapılan sektörün eğitim hizmetleri olduğunun belirtildiği toplantıda, 2023 yılı içerisinde gerçekleştirilen yatırımlar değerlendirildi.

Yatırımların gerçekleşmesi konusunda çalışma gösteren tüm kurumlara teşekkür eden Vali Aksoy, hedefe ulaşmak için birlik ve beraberlik içinde çalışılacağına dikkat çekerek, Aydın’ın gelişmesi ve kalkınmasında çaba gösteren, çalışan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.

Toplantı, kurum temsilcilerinin kurumlarıyla ilgili yatırımlarda gelinen son noktaya ilişkin sunumlarının ardından sona erdi.