Avustralya Victoria Eyaleti Heyeti Rektörümüzü Makamında Ziyaret Etti

25.04.2016
Avustralya Victoria Eyaleti Heyeti 22 Nisan 2016 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Victoria Parlamentosundan Milletvekilleri Geoff Howard, Khalil Eideh, Kim Wells ve eşi Juudy Wells,  Avusturalya Türk Dayanışma Birliği Üyesi İş Kadını Nevin Hüseyin, Rektör Yardımcılarımız Prof.Dr. Recai Tunca, Prof. Dr.Mustafa Ali Sarılı, Genel Sekreter V.Yrd. Doç. Dr.Mustafa Aslan, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof.Dr. Mehmet Çolakoğlu, Yrd. Doç.Dr. Mehmet Eren Uz, Adnan Menderes Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Ceyhun Büyükkarıncalı, Üniversitemiz Dış İlişkiler Ofisinden Uzm. Öncel Sencerman, Claire Kılınç katıldı.

25 Nisan Anzakları Anma Günü programı nedeniyle Çanakkale’ye gelen Avustralya Victoria Eyaleti Heyeti, Üniversitemizi de ziyaret etmekten dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Heyet, Rektörümüz Prof.Dr. Bircan’a ülkeleri hakkında bilgi verirken Adnan Menderes Üniversitesi ile Victoria Eyaleti Melbourne şehrindeki Üniversiteler arasında işbirliği yapmak istediklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Heyete, Üniversitemizin tarihçesi, fakülteleri, Üniversitemizde eğitim gören yabancı öğrenciler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Avustralya Victoria Eyaleti Heyetine, Üniversitemiz hediye paketini takdim etti.