Avrupa Şampiyonu Öğrencimizden Rektörümüze Ziyaret

09.05.2016
U23 Serbest Stil Avrupa Güreş Şampiyonu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Öğretmenlik Bölümü 2. Sınıf öğrencimiz Muhammet Nuri Kotanoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı 4 Mayıs 2016 tarihinde makamında ziyaret etti.

Bulgaristan’ın Rusçuk şehrinde 3 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşen ve 20 ülkenin katıldığı şampiyonada, büyük başarı elde eden öğrencimiz Kotanoğlu, Ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiği için onur duyduğunu ifade etti. Eğitim gördüğü BESYO’nun kendisine katkılarından da bahseden Kotanoğlu, “Daha yolun başındayım, çok daha başarılı olmak için var gücümle çalışacağım.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, BESYO öğrencilerinin her geçen gün büyük başarıların altına imza attığını belirterek, Muhammet Kotanoğlu’nun elde ettiği başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaretin sonunda Kotanoğlu’na teşekkür belgesini veren Rektörümüz Prof. Dr. Bircan kendisine başarılar diledi.