Avrupa Malatyalılar Federasyonu Genel Başkanı Rektörümüzü Ziyaret Etti

25.06.2021
Avrupa Malatyalılar Federasyonu Genel Başkanı Murat Alabaş, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e Onursal Üyelik Beratı takdim eden Avrupa Malatyalılar Federasyonu Genel Başkanı Murat Alabaş, Üniversitemiz bilimsel çalışmalarını yakından takip ettiğini ve başarılı çalışmalarımızın Ülkemiz adına gurur verici olduğunu söyledi.

Derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Murat Alabaş, ağırlıklı olarak eğitim ve sağlık alanlarına önem verdiklerini söyleyerek Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Onursal Üyelik Beratı’na layık görülmenin gurur verici olduğunu ifade ederek Avrupa Malatyalılar Federasyonu Genel Başkanı Murat Alabaş’a teşekkürlerini iletti.

Derneğin sosyal ve kültürel alanlarda çeşitli aktivitelerle Malatya'yı yurt dışında başarıyla temsil ettiğini belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşların yanında olduğunu söyleyerek Avrupa Malatyalılar Federasyonu’na başarılar diledi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile sona erdi.