Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Avrupa İkincisi Öğrencimiz Rektörümüzü Ziyaret Etti

06.04.2018
Geçtiğimiz günlerde Romanya’da gerçekleştirilen U22 Avrupa Boks Şampiyonası’nda Avrupa ikincisi olan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) öğrencisi Milli Boksör Sema Çalışkan, BESYO Müdürü Prof. Dr. Kürşat Karacabey ve Antrenör Melihşah Sarıca, 5 Nisan 2018 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Prof. Dr. Cavit Bircan, Üniversitemizi en iyi şekilde temsil eden öğrencimiz Sema Çalışkan’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

U22 Avrupa Boks Şampiyonasında 64 kiloda mücadele eden öğrencimiz Sema Çalışkan Avrupa ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Madalya sevincini Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ile paylaşan Milli Sporcu Sema Çalışkan, “Öğrencilerin ve sporcuların yanında olan ve her zaman destek veren Rektörümüz Prof.Dr. Cavit Bircan’a, BESYO Müdürü Prof. Dr. Kürşat Karacabey’e, BESYO personeline ve bu başarıda katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“Üniversitemi ve Ülkemi Daha Büyük Müsabakalarda Temsil Etmek İstiyorum”
Türkiye’yi ve Üniversitemizi daha büyük şampiyonalarda temsil ederek en iyi dereceleri almak için tüm gayreti göstereceğini belirten Çalışkan, hedefinin 2020 Tokyo Olimpiyatları olduğunu ifade ederek bir dahaki şampiyonada bayrağımızı şampiyonluk kürsüsünde dalgalandıracağının sözünü verdi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN