Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Atça MYO Oryantasyon Programını Tamamladı

21.10.2022
Üniversitemiz Atça Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Tapu ve Kadastro, Tarımsal İşletmecilik programı 1. sınıf öğrencilerinin katılım sağladığı programın açılış konuşmasını Atça Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Serdar Paşa yaptı.

Düzenlenen Oryantasyon programında, Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkan V. Faruk Uludağlı sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, Klinik Psikolog Elif Nur Fillikçioğlu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Psikolojik-Eğitsel Hizmetler Biriminde yapılan faaliyetleri, Sosyolog Selda Aksoy Yetkin, Kariyer Geliştirme Biriminin faaliyetlerini, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Personeli Öğr. Gör. Cevher Atıgan Üniversitemiz kütüphanesi ve imkânları hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Recep Özçelik'in sunumu ile devam eden programda Üniversitemizin ve meslek yüksekokulunun akademik kadrosu, altyapı olanakları, öğrenci toplulukları, Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Eğitim Yönetmeliği ve ders kayıtlarının yapıldığı Öğrenci Bilgi Sistemi (OBİS) ile ilgili tanıtım gerçekleştirildi.

2022-2023 Akademik Yılının başarılı geçmesi temennisinde bulunarak öğrencilerin görüş ve önerilerinin dinlenmesinin ardından etkinlik sona erdi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN