Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Atça MYO Mezuniyet Heyecanı Yaşadı

05.06.2018
Üniversitemiz Atça Meslek Yüksekokulu (MYO) 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 4 Haziran 2018 tarihinde gerçekleşti.

Törene, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca’nın yanı sıra Sultanhisar Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin,  Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Genel Sekreter V. Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Aslan, Atça MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Umut Tuncer, Atça MYO akademik ve idari personeli, aileler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan törende açılış konuşmasını yapan Atça MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Umut Tuncer, öğretim üyelerine ve öğrencilerin ailelerine teşekkür ederek öğrencilere hayatlarının bundan sonraki döneminde başarılar diledi. Tuncer, “Okulumuzun sizlere kazandırdığı donanımlar, hayat denen uzun yolculukta sizlerin yolunu aydınlatacaktır. Kariyer basamaklarında attığınız her bir adım tıpkı aileleriniz gibi bizleri de gururlandıracaktır.” dedi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca, yaptığı konuşmada Üniversitemizin sadece iyi doktor, iyi mühendis, iyi teknisyen yetiştirmeyi değil aynı zamanda iyi insan yetiştirmeyi de hedeflediğini belirterek öğrencilerimizin yetişmesinde büyük emeği geçen akademisyenlere teşekkür etti. Prof. Dr. Tunca, “Hayat insanlara çeşitli fırsatlar sunuyor. Umarım bu mezuniyet son mezuniyetiniz olmaz. Sizleri Dikey Geçiş Sınavına bekliyoruz. İsmini gururla taşıyacağınız bir Üniversiteden mezun oluyorsunuz. Buradan mezun olduktan sonra da başınız ne zaman sıkışsa kapımız her zaman sizlere açıktır. Yolunuz bahtınız açık olsun.” diye konuştu.

Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya ise Yüksekokulun bir ilim irfan yuvası olduğuna değinerek geçmişte okula yaptıkları katkıların meyvesini vermeye başladığına dikkat çekti. Yıldırımkaya, “Öğrencilerimizin hepsi bizim gözbebeğimizdir. Yaklaşık 10 yıldır buralarda hiçbir olay yaşanmadı. Velilerimizin bizlere emanet ettiği evlatlarımızı buradan mezun etmenin sevincini yaşıyorum. Bundan sonraki hayatınızda başarılar dilerim.” dedi.

Sultanhisar Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin yaptığı konuşmada, anne ve babaların çocuklarına verdikleri emeklerin mezuniyetle taçlandığını ifade ederek öğrencileri, derslerini başarı ile takip ederek mezuniyet derecesine getirmelerinden dolayı tebrik etti. Öğretim elemanlarının büyük emek verdikleri öğrencilerimizin buradan edindikleri bilgilerle geleceğe emin adımlarla yürüyeceklerini söyledi.

Yüksekokul birincisi Tapu Kadastro Bölümü öğrencisi Ali Dönmez, okuduğu bölümün kendisini geliştirdiğini ve bu donanımla iş hayatına güvenle atılacağını söyleyerek üzerinde emeği geçen öğretim üyelerine ve ailesine teşekkür etti. Dönmez, hayatı boyunca unutamayacağı anlamlı günler geçirdiği okulunu ve arkadaşlarını hep hatırlayacağını ifade ederek mezuniyet kütüğüne ismini çaktı.

Etkinlik, öğrencilere plaketleri ve mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından kep atma töreniyle sona erdi.

Kep atma töreninin ardından mezunlar ve aileleri için iftar yemeği verildi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN