Atça MYO’da Mezuniyet Töreni Coşkuyla Gerçekleşti

13.06.2023
Üniversitemiz Atça Meslek Yüksekokulu (MYO) 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 8 Haziran 2023 tarihinde Atça MYO Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Mezuniyet törenine, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem’in yanı sıra Sultanhisar Kaymakamı Bahadır Güneş, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kaderli, Aydin Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Serdar Paşa, İlçe Jandarma Komutanı ve İlçe Emniyet Amiri, akademik-idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Sultanhisar Kaymakamı Bahadır Güneş'in, Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya'nın konuşmalarının ardından Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem'in ve Okul Müdürü Kemal Ramazan Haykıran'ın konuşmalarıyla devam etti.

Dereceye giren öğrencilere başarı plaketleri ve mezuniyet belgeleri verilirken program bazında başarılı olan öğrencilere hediyeleri ve belgeleri takdim edildi.

Tören, öğrencilerin kep atma ve mezuniyet pastası kesimi seremonisi ile sona erdi.