Atça Meslek Yüksekokulunda “Mülakat Teknikleri” Semineri Verildi

28.05.2024
Üniversitemiz Atça Meslek Yüksekokulunda (MYO) OKT Trailer İnsan Kaynakları Birimi’nden Ömer Küçük, Hatice Uzun ve Fırat Uğur’un konuşmacı olarak yer aldığı “Mülakat Teknikleri Semineri” düzenlendi.

MYO Konferans Salonu’nda öğretim elemanları ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, konuşmacılar gençlere iş başvurusu esnasında dikkat edilmesi gerekenler konusunda bilgi verdi. OKT Trailer İnsan Kaynakları Danışmanı Ömer Küçük, “Kurumumuz ile Atça MYO arasında imzalanan iş birliği protokolü uyarınca öğrenci arkadaşlarımıza staj imkânı sunuyoruz. Şu anda 3 öğrenci arkadaşımız birimlerimizde staj yapıyor. Amacımız bu sayıyı artırarak, gençlerimize istihdam imkânı sunmak” dedi. Gençlerin iş başvurusu yaparken kendi yeteneklerini göz önüne alarak, ideallerine ulaşma konusunda çaba sarf etmeleri gerektiğini belirten Küçük, “Kendinize güvenin. Hayallerinize ulaşmak konusunda elinizden geleni yapın. Kendi potansiyelinizin farkında olun, kişisel gelişiminiz için çalışın, okuyun, çabalayın.” dedi.

Seminer, öğrencilerle gerçekleştirilen doğru mülakat teknikleri konusundaki rol yapma çalışmalarının ardından sona erdi.