Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Aritmi Yönetimi ve Elektriksel Tedaviler Eğitimi

22.03.2018
Üniversitemiz Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO), Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ve Paramedik ve Hastane Öncesi Acil Tıp Derneği (PARHAD) Aydın İl Başkanlığı iş birliğiyle düzenlenen “Aritmi Yönetimi ve Elektriksel Tedaviler Eğitimi’’, 20 Mart 2018 tarihinde Üniversitemiz Söke Sağlık Hizmetleri MYO Temel Mesleki Beceri Laboratuvarı’nda gerçekleştirildi.

İlk ve acil Yardım Programı öğrencilerinin katıldığı ve bir gün süren eğitim boyunca Denizli İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı  Denizli 112 Eğitmeni Paramedik Erdal Tek bilgi ve becerilerini öğrencilerimize aktardı.

Eğitim, 19-20 Şubat 2018 tarihinde verilen Temel EKG- Aritmi Yönetimi ve Elektriksel Tedaviler eğitiminin ikinci kuru olarak düzenlenmiş olup öğrencilerimize periarrest ritimlerin tedavisi ve kardiopulmoner resüsitasyon yönetimi konularında uygulamalı eğitim verildi.

Eğitim sonunda öğrencilerden verilen eğitimle ilgili olumlu geri dönüşler oldu. Eğitmenimiz Erdal Tek ve paramedik öğrencilerimize teşekkür belgelerinin dağıtılmasıyla eğitim son buldu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN